Gestió Immobiliària Integral                +34 681 101 044 / + 34 609 446 015    

Assessoria

ndica'ns quines són les teves necessitats, i el nostre equip es posarà a treballar, per intentar aconseguir el producte que més s'assembli al que estàs buscant.
Disposem de cartera pròpia, i molts contactes amb els quals poder parlar, per arribar a trobar el que busques.
Si l'objectiu per contra, és vendre el seu immoble, spainluxeproperties.com és l'única plataforma a Espanya amb 5 idiomes diferents, com el Xinès, Rus, Anglès, Àrab i Castellà.
L'objectiu amb aquesta plataforma és arribar a el màxim nombre de clients en aquests països, que sàpiguen apreciar l'estil de vida a Espanya i les propietats que aqui es venen.

Finançament

Amb el compromís de donar un millor i més complet servei a la nostra activitat immobiliària, hem arribat a un acord de col·laboració amb l'entitat financera LIBER BANK , concretament amb la seva delegació comercial a Terrassa.
És sabut per tots, que el principal problema quan intentem adquirir una propietat, és el finançament bancari, per això volem aportar-vos aquest servei, ja sigui per a la consecució d'hipoteques, així com si fos el cas i el necessitessis, agrupació de préstecs, estudi de situacions personals, agrupació de diversos deutes i pagament en quotes única etc ..
Les condicions són molt òptimes, varien i difereixen substancialment de la banca tradicional, així que si pot ser del teu interès, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Assegurances

Disposem d'un ampli ventall d'assegurances per a la llar dels nostres clients, així com, per les seves necessitats particulars, aconseguits a través d'acords de col·laboració i de conveni amb les companyies més solvents de el sector.

En spainluxeproperties.com volem que els nostres clients, tinguin el millor assessorament i les millors garanties qualitatives, desdes el primer dia, en què adquireixen la seva nova propietat.

Serveis

També, posem a disposició dels nostres clients, una gamma àmplia de serveis, com ara la seguretat, servei d'aigua, servei de llum, servei de gas, servei d'internet, servei de mòbil ... on es fusionen la qualitat de el servei i l'estalvi. perquè pugui gaudir de les companyies de més qualitat i al seu torn més competitives de mercat.

Si compres algunes de les nostres propietats, podem gestionar-l'alta dels subministraments, perquè no hagis de fer cues, ni perdre el temps.

- ALTA AIGUA
- ALTA LLUM
- ALTA GAS
- ALTA ALARMA
- ALTA INTERNET
- ALTA TELEFONIA.

Gestió Inmobiliària
Venda / Lloguer Edificis
Venda / Lloguer Solars
Venda / Lloguer Oficines
Venda / Lloguer Naus Industrials
Venda / Lloguer Pàrquings
Venda / Lloguer Amarres

Contacte:
Rambla de Catalunya 113
08008 Barcelona, Spain
M_: +34 681 101 044
M_: +34 609 446 015
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Segueix-nos